Nyheter

replace

Stilling ledig.:

Vi søker kvinne eller mann til vår vaskehall, som kosmetisk klargjører for nye og brukte biler. Stillingen går ut på å vaske biler utvendig, innvendig, polere og få frem den gjemte ‘’nybil’’ glansen.

Stillingen krever at du er nøysom men rask – at du har øye for ‘’The final touch’’ – og er selvstendig i ditt arbeid. Det vil være alt fra gamle biler som skal selges, kundebiler som skal ha vask og polering – til nye biler som skal stilles ut i vår butikk. Det kan være en fysisk krevende jobb, så man må være forberedt på å bruke en poleringsmaskin nesten hver dag.

Vi har gode arbeidsforhold i lyse og fine lokaler.

Det vil bli opplæring.

 

  • Førerkort kreves.
  • Oppstart etter avtale.
  • Lønn etter avtale.

 

Send en kortfattet mail og fortell litt om deg selv til en av oss.:

Salgssjef – Joakim Thonhaugen joakim@branko.no

Daglig leder - Morten Danby på morten@branko.no

 Les mer

Få scooter på kjøpet!
Demo-dager Nye Forester Hybrid!

Vi inviterer til lansering av nye Subaru Forester Hybrid 22-26.mars.

Nye Subaru XV hybrid og Forester Hybrid kommer til høsten men allerede 22-25. mars vil den helt nye Subaru Forester Hybrid være hos oss.

Det vil bli mulighet for å prøvekjøre lørdag 23.mars og mandag 25.mars. Vi forventer stor pågang, så ta gjerne kontakt i dag for å sette deg opp på prøvekjøring.Les mer

Vi selger bilen for deg!

La oss selge bilen din, så slipper du all jobben med det. Bilen blir eksponert til flere kunder og du kan oppnå en høyere pris. Les mer

Er det glatt?

Vinteren byr på mange utfordringer med snø, is og varierende underlag, men synes du det er ekstra glatt? 
Det kan skyldes at dekkene dine er slitte eller at de er gamle.Les mer

Antirustbehandling

Vi som jobber under biler hele dagen ser resultatet av klimaet vi bor i, hvor selv 2-3 år gamle biler har begynnende rustangrep på understellet. Undersiden av en bil blir utsatt for store påkjenninger som steinsprut, bevegelse og vann/is.Les mer

NYHET! Subaru Hybrid

Nå er de populære modellene XV og Forester her som hybrid-utgaver, og kommer selvfølgelig med Subarus velkjente permanente symmetriske firehjulstrekk og det prisvinnende førerassistanse-systemet Eyesight som standard. 
Subaru er verdens mest valgte merke med 4x4. 

Nye Subaru XV og Forester Hybrid er overlegne på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. De beste egenskapene til nye Subaru XV Hybrid er ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV og Forester Hybrid er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

Det er nå åpnet for forhåndsbestilling av disse som 2020-modeller. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjonLes mer

Forhandler av Evoride el-sykler
Forhandler av Evoride el-sykler

Vi forhandler nå Evoride el-sykler Les mer

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Branko's Auto har kompetanse, erfaring og stor lidenskap for bil...
Hilsen fornøyd kunde


Morten Danby
Daglig leder
morten@branko.no