Nyheter

replace
Antirustbehandling

Vi som jobber under biler hele dagen ser resultatet av klimaet vi bor i, hvor selv 2-3 år gamle biler har begynnende rustangrep på understellet. Undersiden av en bil blir utsatt for store påkjenninger som steinsprut, bevegelse og vann/is. Produsenten beskytter bilene før de forlater fabrikken, men dette er dessverre ofte ikke nok for det tøffe klimaet her, med store svingninger i temperatur og utstrakt salting av veiene. 

Det svenske Korrosjonsinstituttet har foretatt en undersøkelse som klart viser at alle biler utsettes for rustangrep, og disse akselerer raskt når bilene blir 3-4 år gamle. Ekstra antirustbehandling på nye og brukte biler er derfor et viktig tiltak for å hindre at bilene ruster vekk.

For å være sikker på å unngå rustproblemer på bilen, er det viktig å utført den første Tectylbehandlingen tidlig nok. For optimal rustsikring bør første behandling utføres når bilen er ny, men kan også utføres senere. Deretter er det anbefalt med behandling/kontroll ca hvert 3. år.

For noe eldre biler kan vi tilby Lanolin-behandling som et alternativ til Tectyl. Dette bremser videre utvikling av rust på understellet. 

Rustbehandling av bilen gjør at du har den lenger uten store kostnader til reparasjon og gjør den mer attraktiv når du skal selge den. 

Ta kontakt i dag for å bestille tid til understellbehandling av bilen din


Branko's Auto har kompetanse, erfaring og stor lidenskap for bil...
Hilsen fornøyd kunde


Morten Danby
Daglig leder
morten@branko.no