Nyheter

replace
Demo-dager Nye Forester Hybrid!

Vi inviterer til lansering av nye Subaru Forester Hybrid 22-26. mars.

5.generasjon Subaru Forester kommer til høsten, men allerede 22.mars kan du se bilen hos oss. Det vil bli mulighet for å prøvekjøre lørdag 23.mars ,mandag 25.mars og tirsdag 26. mars. Vi forventer stor pågang, så ta gjerne kontakt i dag for å sette deg opp på prøvekjøring.

Vi har utvidet åpningstiden til kl 15 på lørdag og til kl 18 på mandag og tirsdag.

Den nyeste utgaven av Forester er endret fra topp til tå. Den er mer romslig inni og har økt akselavstand, som gjør den mer stabil enn forgjengeren. Den har også kortere overheng, som sammen med god bakkeklaring øker fremkommeligheten. Designspråket er videreutviklet og den har fått hybridlinje. 

Nye Subaru XV og Forester Hybrid er overlegne på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. De beste egenskapene til nye Subaru Hybrid er ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV og Forester Hybrid er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

Noe av det som gjør Subaru unikt i hybrid-sammenheng er at der de fleste andre hybridbiler kun har firehjulstrekk så lenge det er strøm på hybridbatteriet vil Subaru, som en av de få og den eneste i sin prisklasse, alltid dra på alle fire hjul.

Det er nå åpnet for forhåndsbestilling av disse som 2020-modeller. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon

 


Branko's Auto har kompetanse, erfaring og stor lidenskap for bil...
Hilsen fornøyd kunde


Morten Danby
Daglig leder
morten@branko.no