Vi sponser bredden!

replace

Branko's Auto har en lang tradisjon som sponsor for idretten, både enkeltutøvere og arrangementer. 

For øyeblikket er vi stolte sponsorer av verdens raskeste dame i båt, Marit Strømøy, verdensmester Frode Sundsdal, nordisk mester i boksing Hadi Srour og langrennsløper Axel Rosenvinge

Marit Strømøy:

Marit kjører, som eneste kvinne i verden, for øyeblikket i F1 H2O klassen. Dette er den høyeste klassen og sammenlignes med formel 1 i bilsporten. Marit har laget historie 2 ganger. Første gang i 2011 hvor hun som første kvinne tok pole position. Andre gang i 2016 hvor hun vant løpet i Sharjah.

Les mer her

 

Frode Sundsdal:

Frode Sundsdal er en av Norges mestvinnende utøvere, har åtte verdensrekorder i hastighet, er blitt tre ganger verdensmester, Europamester og Nordisk mester innen forskjellige rundbane-klasser. Han har også lang erfaring med å arrangere båt-race og er primus motor for Tønsberg Båtrace, som vi også sponser.

Du kan lese mer om Frode her

 

Hadi Srour:

Hadi bokser for TK Boksing og har flere titler å vise til. Blant annet nordisk mester og nordens beste mannlige bokser uavhengig av klasse: Han ble også norgesmester i 2017 i 69kg-klassen, som er klassen over den han normalt bokser i. 

 

 

Axel Rosenvinge

Axel er en ung lovende langrennsløper som går for Oseberg skilag. Han har mange meritter som juniorløper, blant annet seier i European Youth Olympic Festival i 2013. Han kan også vise til gode resultater som seniorløper. Vi ser frem til et godt samarbeid med Axel fremover